szélcengő1

Szélcsengők, kolompok

Nem csak a szép dekoráció-, kellemes hang miatt tehetünk lakásunkba szélcsengőket és kolompokat, rengeteg más, pozítv hatása is van.

 

Szélcsengők

A feng shui kifejezetten használja különböző „életterületek”  energiáinak mozgatására, javítására. Használhatjuk védelemre, de segítségünkre lehet a pozitív energiák létrejöttében, áramoltatásában. (Pl.párkapcsolat-, pénz bevonzása)

Általában olyan helyre tegyük, ahol a szél/levegő segíti a mozgatást, ezzel a csilingeket megszólaltatni. Az is hasznos, ha néha a kezünkkel megsimogatva mozgatunk ki hangokat belőle.

Fontos hogy a vásárlásánál a számunkra legkellemesebb hangú szélcsengőt vegyük, hiszen a hang társul a kellemes érzésekhez is.

szélcsengő2

Kolompok

A kolompokat inkább szabad területekre ajánljuk (erkély, veranda, kert…), mert erősebb a hangjuk, ami zavaró lehet zárt térben. Hasznos a negatív energiák távol/kívül tartására.

Szélcsengők és kolompok a Szantál boltban

Újpesten található boltunk több féle és méretű szélcsengő és kolomp található. Keress meg minket és nézd meg nagy választékunkat.  Minden hétköznap 10 és 18 óra között, szombaton pedig 10:00-13:00-ig várjuk kedves vásárlóinkat!

Szólj hozzá

Scroll to Top